Disclaimer

De website Mooigezond4u


De getoonde informatie van www.mooigezond4u.nl op nieuwsbrieven, reclame-materiaal of website zijn aandachtig en met zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie die door www.gezondheidsdiscounter.nl wordt verstrekt op deze website en op overige bronnen, zoals nieuwsbrieven en reclame-materiaal, is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden aangevulf of aangepast.

Bepaalde (hyper)links in deze site en nieuwsbrieven kunnen leiden naar externe websites  welke geen eigendom zijn van www.mooigezond4u.nl. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website en nieuwsbrief van www.mooigezond4u.nl.

Is het toegestaan om informatie, afbeeldingen van de producten of teksten te gebruiken?

De afbeeldingen, productbeschrijvingen en teksten zijn voor het exclusieve gebruik van www.mooigezond4u.nl gemaakt en dus auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van www.mooigezond4u.nl is het gebruik, al dan niet voor commerciële doeleinden, niet toegestaan.

Gebruikt u zonder schriftelijke toestemming van www.mooigezond4u.nl afbeeldingen, teksten en/of informatie, dan maakt u inbreuk op intellectuele rechten van www.mooigezond4u.nlwww.mooigezond4u.nl zal haar rechten handhaven en mogelijke kosten in rekening brengen.